Професия „Независим специалист”



Работата на свободна практика, наречена фрийланс се разпространява стремглаво в последните години. Все повече хора, обезверени, дали от безработицата или от проблемите с началници и шефове, решават да служат единствено на себе си. Някой от тях влагат капитал, започвайки собствен бизнес. А други, откриват чудесната възможност да се развиват в своята област, като независими специалисти.


Какво всъщност е фрийланса?

Писане на платени статии


Ако обичаш да пишеш и притежаваш писателски умения, то тогава професията копирайтър (Copywriter) е точно за теб. Можеш да я упражняваш свободно и да печелиш от нея.. За нея не са нужни нито образование, нито специална квалификация. Важното е да имаш нюх към писането, да си добре информиран, с добри идеи и с богата обща култура. 

Свободни професии за свободни хора



Как да оцелееш във времена на криза, особено ако си безработен?Кандидатстваш по обяви но безуспешно. Ходиш на интервюта, но получаваш отговора „Ще ти се обадим.”, което така и не става.  Вече си почти обезсърчен и не виждаш светлина в края на тунела.. Но не се отчайвай! Представи си, че можеш да работиш в къщи, докато се излежаваш в леглото.. Е, вече можеш!

More

Whats Hot